White House
Vinalhaven / Maine

2008

The renovation began with the objective to reorient the existing, previously expanded "stone mason's Victorian". The owner's requirement was to address and create a conversation between the porch, kitchen, living and dining rooms with the commanding view of Carver's Pond. Combining pairs of windows and deep porch contribute to the houses invigorated proportions.

home

White House Front Exterior Photo
Exterior

White House Front Side View Photo
Exterior

White House Balcony Photo
Balcony

White House Front Side View Photo
Side View

White House Balcony Photo
Balcony

White House Balcony Photo
Balcony

White House West Elevation Study
West Elevation Study

White House South Elevation Study
South Elevation

White House Plan Study
Plan Options

White House Study
Study 1

White House Study
Study 2